Dinamikus gerinctréning

 

Az életviteli szokásainkból (ülő, stressze életmód), adódó nyak, hát-és derék fájdalmak megelőzését, megszüntetését célzó speciális mozgásprogram. Rendszeres gyakorlásával leépíthetők a kórós mozgásminták, visszaállítható az izomegyensúly.Több mint gerinctorna! Minőségi mozgás, a tartós megoldás irányába.

Bővebben...

Szenior torna

A fájdalommentes, energia-hatékony, dinamikus mozgás idős korban sem lehetetlen! Speciálisan összeállított gyakorlatokkal megőrizhető, sőt javítható az erőnlét, az egyensúlyérzék, a mozgáskoordináció. Rendszeres gyakorlással megőrizhetjük ízületeink, izmaink rugalmasságágát, csontjaink erősségét. Élvezetes időtöltés, aktív közösségi program. A mozgás egyszerű gyógymód, nagyszerű hatással!  

Bővebben...

Mozdulatkontroll A Tudatos Mozgás Tréningje

Egyensúly és Harmónia. Nyugalom és Lágyság. Elengedés és Töltődés - jellemzi ezeket az órákat. Teljes figyelemmel végzett, könnyű, áramló, mélyreható mozgások, melyek újratanítják a testrészek közötti teherviselést. Önmagunk, testhasználatunk  rugalmasabb, optimálisabb  működése érdekében  olyan belső tájékozódást tanulunk, ami mind mozgásban, mind mentális területeinken új megoldásokat  nyitnak számunkra.

Bővebben...

Céges torna

  A munkahelyeken a legnagyobb, az egészséget veszélyeztető kockázatot a váz-és izomrendszeri, a szív és érrendszeri megbetegedések jelentik a mentális zavarok mellett.

Bővebben...

Magán óra

Személyre szabott mozgásprogram, ahol lehetőség van az egyéni problémák megbeszélésére, állapotfelmérésre. Egyedi, komplex gyakorlatsort állítunk össze a fejlesztési célokhoz, egészségi állapothoz alakítva. Rugalmasan illeszthető az egyén időbeosztásához.

Bővebben...

Intim fitness

A medence fenék izomzatának gondozása nők és férfiak életében egyaránt fontos. A nők szülés után, és a változó korban találkoznak leginkább a inkontinencia tüneteivel. Építse újjá  rejtett izmai feszességét, tónusát, támasztó erejét.

Bővebben...